Actie: Sinterklaas strooit muzikale inspiratie!
01 december 2020 
in Actueel

Actie: Sinterklaas strooit muzikale inspiratie!

De afgelopen maanden zijn een uitdaging geweest voor iedereen in het onderwijs. Wij hebben dan ook ontzettend veel bewondering voor alle leerkrachten, die hun leerlingen ook in deze periode zijn blijven inspireren. Daarom hebben wij een mooie Sinterklaas-aanbieding voor jullie.

Ons CD-pakket met 4 CD’s vol theatrale muziek kost nu slechts 24,95 euro in plaats van 49 euro!

Sint-actie cdpakketIn het pakket vind je Les CD 1, CD Sprookjes, CD Seizoenen en CD Feest. Met tientallen theatrale nummers hoef je nooit meer op zoek naar de geschikte muziek voor je dramales!

Klik hier om het CD-pakket aan te schaffen. 

Heb je een vraag of opmerking? Mail ons gerust (klantenservice@dramaonline.nl); we helpen je graag verder. Een hele mooie Sinterklaastijd toegewenst!

Actievoorwaarden:

  • De korting geldt alleen op het fysieke CD-pakket, niet op de digitale versie.
  • De korting is geldig van 2 t/m 5 december 2020.
  • De korting is niet geldig op eerder bestelde CD-pakketten, alleen op nieuwe bestellingen geplaatst op 2 t/m 5 december 2020.

Ben je nog op zoek naar ideeën voor je dramalessen over Sinterklaas? Klik hier voor meer inspiratie. 

Over de schrijver
Rik startte ruim 15 jaar geleden als groepsleerkracht op een Daltonschool. Inmiddels is hij ICT-coördinator op een aantal basisscholen. Uit zijn liefde voor het vak drama en voor ICT is het idee voor DramaOnline ontstaan. Binnen DramaOnline houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van het systeem achter de lesmethode en de multimediale toepassingen.
Reactie plaatsen