Nieuw kaartspel Wie Wat Waar
Nieuws
Daniëlle
Nieuws
03/18/2024
0

Ons nieuwe kaartspel 'Wie, Wat, Waar 2' is nu verkrijgbaar!

03/18/2024
0Een aantal jaar geleden brachten wij het 'Wie, Wat, Waar'-spel uit. Ruim 2000 leerkrachten en dramadocenten gebruiken dit spel in hun dramales en daarbuiten. Hoe tof!

Van kleuters tot aan bovenbouw wordt dit spel gebruikt om inspiratie op te doen, nieuwe ideeën te ontwikkelen en gekke scènes en personages te bedenken. Eva gebruikt het spel zelf ook tijdens teamtrainingen op basisscholen.

kaartspel wie wat waarMaar nu kunnen wij ons voorstellen dat als je het spel al een tijdje gebruikt, dat de leerlingen de kaartjes inmiddels wel kennen. Dat alle combinaties wel zo'n beetje gespeeld zijn. Dat nieuwe input dus heel erg welkom is.

En daarnaast kregen we af en toe de opmerking (en terecht) dat ons kaartspel wel wat diverser en inclusiever zou mogen. Want kan een meisje geen dokter worden? Ja, natuurlijk wel!

En dus nu hebben wij een nieuw, tweede 'Wie, Wat, Waar'-kaartspel ontwikkeld. 
Vol nieuwe personages, handelingen en locaties. Net als het eerste kaartspel ontworpen door onze favoriete designers. Dus kun je die twee kaartspellen ook heel makkelijk combineren. En zo heb je een nog grotere schat aan inspiratiemateriaal.

>> bestel hier het nieuwe kaartspel 'Wie, Wat, Waar 2'.

Reacties