Een zomers tintje aan je dramales - dramalessen over de zomer
30 mei 2023 

Een zomers tintje aan je dramales - dramalessen over de zomer

Ja, het is bijna zomer en de zomervakantie komt eraan! De perfecte tijd voor zomerse dramalessen over het strand, een heerlijke vakantieplek, of de afsluiting van het schooljaar.

Onze dramamethode biedt een scala aan lessen voor groep 1 t/m 8, met thema's als strand, logeren, reizen en kamperen. Of denk aan lessen over het einde van het schooljaar, waarin leerlingen een jaaroverzicht maken.

Naast deze zomerse thema's hebben we lessen die inspelen op de sportieve zomer van 2024, met het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France. Deze lessen zijn gericht op bewegen en brengen de sportieve sfeer de klas in.

Wil jij een van onze zomerse dramalessen op je programma zetten om je leerlingen in de laatste weken van het schooljaar te vermaken? Bekijk dan snel het overzicht van het lesmateriaal. Daar vind je ook twee gratis dramaoefeningen!

>> Klik hier voor het lesmateriaal over de zomer

Wij wensen je alvast een fijne zomer(vakantie)!

Over de schrijver
Daniëlle is al ruim 20 jaar werkzaam in de marketing-communicatie. Verbinding maken en inspireren vindt ze daarin erg belangrijk. Binnen DramaOnline verzorgt Daniëlle de marketinguitingen via de website, social media, de nieuwsbrief en de lesmethode.
Reactie plaatsen