Dramalessen Lente – met een gratis, muzikale dramales!
Actueel
Rik Knijnenburg
Actueel
03/15/2023
0

Dramalessen Lente - met een gratis, muzikale dramales!

03/15/2023
0

Het begint weer wat warmer te worden en de natuur wordt langzaam wakker. Tijd voor een leuke dramales over lente! Voor de kleuters hebben wij diverse leuke lentelessen in onze lesmethode beschikbaar rondom onderwerpen als de boerderij en het weer.

Dramalessen over de lente

In onze lesmethode vind je de volgende lentelessen:

  • Boerderij (groep 1/2) – De leerlingen gaan aan de hand van het thema boerderij aan de slag met de werkvorm spiegelen.
  • Het Weer (groep 1/2) – De leerlingen ontdekken uit welke onderdelen een weerbericht bestaat en welk weer past bij een bepaald seizoen.
  • Lente (groep 1/2) – De leerlingen ontdekken in deze dramales over de lente de veranderingen in de natuur in dit seizoen.

Dramaoefening over een voorjaarssoepje

Kies je liever voor een kort moment voor drama in je lesprogramma? Zet dan de dramaoefening Herfstsoep (groep 1/2) op het programma. Bij deze oefening maken de leerlingen in plaats van een herfstsoepje een fijne voorjaarssoep.

Gratis dramales lente

Deze leuke, ingesproken dramales zorgt voor een echt lentegevoel. Het verhaal is ingesproken door één van onze dramadocenten en ondersteund met muziek. Zet het nummer aan en laat de kinderen stevig staan als een boom, fladderen als een vlinder en groeien als een bloemetje.

Klik hier voor de gratis dramales Lente

Reacties