Dramales Lente voor kleuters - ook thuis online te volgen!
14 maart 2022 
in Nieuws

Dramales Lente voor kleuters - ook thuis online te volgen!

De winterse temperaturen zijn voorbij, de lente is in aantocht. Volg samen met je leerlingen deze leuke ingesproken dramales en krijg meteen het echte lentegevoel!

Hieronder vind je een ingekorte versie van onze dramales Lente voor kleuters. Het verhaal is ingesproken door één van onze dramadocenten en ondersteund met muziek. Zet het nummer aan en laat de kinderen stevig staan als een boom, fladderen als een vlinder en groeien als een bloemetje.

Trouwens ook leuk voor oudere kinderen en volwassenen! 🙂

Laat je ons weten hoe het ging?

Veel plezier!

Over de schrijver
Eva is jeugdtheatermaker en dramadocent. Vanuit haar ervaring met cultuureducatie binnen het basisonderwijs is het idee voor DramaOnline geboren. Binnen DramaOnline is Eva verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en het geven van trainingen.
Help, mijn kind is thuis! Coronavirus live blog. - Dutch for Children
Door

Help, mijn kind is thuis! Coronavirus live blog. - Dutch for Children

op 09 Jan 2021

[…] Dramalessen; het is lente. Voor een extra lentegevoel kun je onze gratis online dramales Lente doen. Gewoon thuis in je woonkamer of buiten in de tuin. Laat de kinderen lekker bewegen op de muziek en veranderen in een stevige boom, fladderende vlinder of groeiende bloem. Het verhaal is ingesproken door één van onze dramadocenten, ondersteund met muziek en nu te vinden op onze website. Niet alleen leuk voor kleuters, maar ook zeker voor de oudere kinderen of zelfs volwassenen! Zie hier voor de dramales. […]

Rik (DramaOnline)
Door

Rik (DramaOnline)

op 23 Feb 2021

Bedankt voor de vermelding!

Reactie plaatsen