Hoera! De 300ste dramales in onze lesmethode! 1+1 gratis bij kaartspel 'Wie, Wat, Waar'!
11 november 2021 
in Nieuws

Hoera! De 300ste dramales in onze lesmethode! 1+1 gratis bij kaartspel 'Wie, Wat, Waar'!

Deze actie is afgelopen. 

Hoera! Afgelopen week hebben wij de nieuwe lessenserie 'Wie, Wat, Waar' toegevoegd aan onze lesmethode. 

En dat betekent dat wij inmiddels ruim 300 dramalessen in onze lesmethode voor je beschikbaar hebben! Daarnaast heb je de keuze uit honderden dramaoefeningen en creatieve kronkels. Zo vind je in onze database altijd inspiratie voor een dramales voor jouw groep!  

Deze mijlpaal laten wij natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Daarom hebben wij een feestelijke actie voor je: 

Schaf nu het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' aan en ontvang gratis een tweede kaartspel 'Wie, Wat, Waar' ter waarde van 21,75 euro cadeau!

Klik hier om het kaartspel direct te bestellen

Kaartspel 'Wie, Wat, Waar'

In de nieuwe lessenserie vind je vier korte, energieke dramalessen, één voor elke combinatiegroep. De lessen zijn gericht op improvisatie en zijn gebaseerd op ons kaartspel 'Wie, Wat, Waar'.  

Met het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' maak je van je dramales een feestje. Het spel bevat 54 kaarten met daarop personages (Wie), handelingen (Wat) en locaties (Waar). De kaarten zijn voorzien van tot de verbeelding sprekende illustraties en zijn geschikt voor groep 1 t/m 8.  




Actie: 1 + 1 gratis bij aanschaf van het kaartspel 'Wie, Wat, Waar'

Om te vieren dat wij onze 300ste dramales hebben toegevoegd aan de lesmethode, hebben wij een feestelijke actie voor je. 

Schaf je nu het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' aan, dan ontvang je gratis een tweede kaartspel 'Wie, Wat, Waar' ter waarde van 21,75 euro cadeau!

Altijd handig om een extra kaartspel in je tas te hebben voor een leuk dramamoment tussendoor. Of om weg te geven aan die leuke collega, die ook graag meer met drama in zijn of haar lessen wil doen. 

Klik hier om het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' te bestellen

*Deze actie geldt alleen voor het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' en is geldig op aankopen van het kaartspel tussen 1 en 21 november 2021. Bij aankoop van het kaartspel 'Wie, Wat, Waar' ontvang je een tweede kaartspel 'Wie, Wat, Waar' cadeau.

Over de schrijver
Rik startte ruim 15 jaar geleden als groepsleerkracht op een Daltonschool. Inmiddels is hij ICT-coördinator op een aantal basisscholen. Uit zijn liefde voor het vak drama en voor ICT is het idee voor DramaOnline ontstaan. Binnen DramaOnline houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van het systeem achter de lesmethode en de multimediale toepassingen.
esther Nent
Door

esther Nent

op 02 Nov 2021

Owh, ik heb vorige week het kaartenspel besteld. Kan ik dan ook gebruik maken van deze leuke actie?

Rik Knijnenburg
Door

Rik Knijnenburg

op 02 Nov 2021

Jazeker, Esther! We hebben het extra kaartspel al toegevoegd aan je bestelling. :-)

Reactie plaatsen