Nieuw in de lesmethode: Vakoverstijgend werken!
09 februari 2017 

Nieuw in de lesmethode: Vakoverstijgend werken!

Verbind je dramales aan beeldende kunst, muziek of rekenen

Wij vinden het belangrijk dat onze lesmethode drama verbindt met andere vakken binnen het basisonderwijs. In onze lessen werken we daarom vakoverstijgend en zoeken we de inspiratie in bijvoorbeeld beeldende kunst, muziek of rekenen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om hier gericht je lessen op uit te zoeken. In het themalessenoverzicht hebben we een filter geplaatst waarmee je heel eenvoudig lessen kunt vinden die linken aan een ander vak.

 

Ga bijvoorbeeld aan de slag met een les over Pasen (feestdagen), Uitvindingen (natuur & techniek) of Lichaamstaal (sociale vaardigheden). Ook kun je in één oogopslag de lessen zien die aansluiten bij de thema’s van de kleutermethodes Schatkist en Kleuterplein.

Zo vindt ons lesmateriaal nog beter een plekje in jouw lesprogramma.

Het vakoverstijgend werken maakt onderdeel uit van de lesmethode DramaOnline. Wil je ook toegang tot ons lesmateriaal? Vraag hier een abonnement aan.

Over de schrijver
Eva is jeugdtheatermaker en dramadocent. Vanuit haar ervaring met cultuureducatie binnen het basisonderwijs is het idee voor DramaOnline geboren. Binnen DramaOnline is Eva verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en het geven van trainingen.
Reactie plaatsen