Theaterproject De blauwborsttapuit - interactief project voor een positieve groepssfeer in de Gouden Weken
20 juni 2023 
in Actueel

Theaterproject De blauwborsttapuit - interactief project voor een positieve groepssfeer in de Gouden Weken

Nog maar een paar weken tot aan de (welverdiende) zomervakantie. Waarschijnlijk ben je druk met de afronding van dit schooljaar, maar ook al bezig met de start van 2023/2024.

De eerste weken van het schooljaar zijn vaak spannend; voor leerkracht en leerlingen. Elkaar leren kennen, aftasten hoe de groep zich vormt, de structuur terugbrengen na een lange zomervakantie...

Waarschijnlijk ga je bewust aan de slag met het werken aan een positieve sfeer in de groep. Omdat je weet dat je daar de rest van het schooljaar profijt van hebt. Dat de leerlingen daardoor lekkerder in hun vel zitten, beter leren en meer zelfvertrouwen krijgen.

Wij helpen je graag met het neerzetten van een stevige groep! Daarom hebben wij in samenwerking met De Viskar een interactief theaterproject ontwikkeld. Met dit theaterproject 'De blauwborsttapuit' krijg je 6 weken lang inspirerend lesmateriaal in de vorm van video's en opdrachten. Zodat je zonder veel moeite je leerlingen (en jezelf) de best mogelijke start van het schooljaar geeft.

In de video geven we je alle informatie over het project. Doe je mee?Wil je meer weten over dit theaterproject? Lees dan via onderstaande link verder op de website van De Viskar. 

>> Meer weten over 'De blauwborsttapuit'

Vroegboekkorting voor jou!

We hebben nu een mooie vroegboekactie! Als je het pakket vóór 1 september bestelt, krijg je 10 euro korting op de totaalprijs. In plaats van 107 euro betaal je nog maar 97 euro. Iedere volgende groep binnen je school die meedoet met 'De blauwborsttapuit' betaalt slechts 40 euro per groep extra.

Een kleine investering voor een grote impact op je volgende schooljaar!

Je hebt geen kortingscode nodig, je kunt het pakket gewoon bestellen via onderstaande link. Dan krijg je het postpakket en inlogcode aan het begin van het schooljaar toegestuurd.

>> Vraag het pakket nu aan

Doe je met ons mee? 

Nog even op een rijtje wat je krijgt als je je aanmeldt:

  • Vrolijke, theatrale video's over het mysterie rond de vreemde man en de blauwborsttapuit
  • Inspirerende instructievideo's waarin we de leerlingen meenemen in opdrachten op het gebied van drama, beeldend en sociale vaardigheden
  • Een fysiek postpakket met daarin materialen om het verhaal in de klas tot leven te brengen

>> Vraag nu 'De blauwborsttapuit' aan

Alvast veel plezier met het voorbereiden van de eerste weken van het schooljaar! 

Over de schrijver
Eva is jeugdtheatermaker en dramadocent. Vanuit haar ervaring met cultuureducatie binnen het basisonderwijs is het idee voor DramaOnline geboren. Binnen DramaOnline is Eva verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en het geven van trainingen.
Reactie plaatsen