Reis mee! 8 nieuwe dramalessen voor de Kinderboekenweek
09 september 2019 

Reis mee! 8 nieuwe dramalessen voor de Kinderboekenweek

Reis mee! We hebben, zoals ieder jaar, weer nieuwe dramalessen aan de methode toegevoegd rondom het thema van de Kinderboekenweek. Allereerst staan er vier algemene dramalessen online over het thema voertuigen. De kleuters maken een spannende fietstocht, groep 3/4 stapt aan boord van een schip, groep 5/6 reist per trein en groep 7/8 verkent beroepen binnen de luchtvaart.

Daarnaast hebben we, evenals vorig jaar, Sandra van den Ouden (vakspecialist drama) gevraagd om 4 dramalessen aansluitend bij de Christelijke Kinderboekenmaand te schrijven. In deze lessen staan de zendingsreizen van Paulus en de avonturen van Mozes en het volk Israël centraal.

Voor ieder wat wils dus 🙂

De lessen zijn vanaf nu beschikbaar in de methode. Nog geen abonnement op DramaOnline? Kijk hier voor meer informatie over onze lesmethode.

Veel plezier tijdens de Kinderboekenweek!

Over de schrijver
Rik startte ruim 15 jaar geleden als groepsleerkracht op een Daltonschool. Inmiddels is hij ICT-coördinator op een aantal basisscholen. Uit zijn liefde voor het vak drama en voor ICT is het idee voor DramaOnline ontstaan. Binnen DramaOnline houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van het systeem achter de lesmethode en de multimediale toepassingen.
Reactie plaatsen