Feest! Een gratis CD bij een abonnement voor een mooie start van het schooljaar!
04 september 2020 
in Nieuws

Feest! Een gratis CD bij een abonnement voor een mooie start van het schooljaar!

Deze eerste weken van het schooljaar zijn heel belangrijk voor de dynamiek in je groep. Samen met je leerlingen zet je de toon voor de rest van het jaar. Welke afspraken maken we? Hoe gaan we met elkaar om? Wanneer voel je je veilig?

Juist in deze tijd is het voor de leerlingen van belang dat zij zich veilig in de klas voelen. Ze hebben deze onzekere corona-periode (met thuisonderwijs, misschien ook een ander soort zomervakantie of zelfs de gevolgen van de ziekte) allemaal op een andere manier ervaren. Hoe fijn is het dan als er op school ook ruimte is om deze gevoelens te bespreken?

Drama is een vak dat je hiervoor heel goed kunt inzetten! Door de dramalessen en – oefeningen leert de groep samen te werken, keuzes te maken, zich te uiten en respect te hebben voor elkaars ideeën en gevoelens. Dit zorgt voor een fijne sfeer in de klas en kan het zelfvertrouwen van je leerlingen vergroten.

In onze online lesmethode vind je honderden dramalessen en -oefeningen waarmee je een goede sfeer creëert. Volop kant-en-klaar lesmateriaal dat aansluit bij je leerlingen en waarmee je zo aan de slag kunt gaan! Leuke, actuele dramalessen, die aansluiten bij prentenboeken, feestdagen of themaweken als de Kinderboekenweek. Weinig of veel ervaring, een kleine of grote groep, kleuters of bovenbouwers; je kunt je lesstof naar eigen wens aanpassen.

Feestelijke aanbieding voor nieuwe abonnees!

Ben je nog geen abonnee van DramaOnline? Dan hebben wij nu een feestelijke aanbieding voor je!

Je ontvangt nu gratis de Thema CD Feest (t.w.v. 19,75 euro) bij aanschaf van een jaarabonnement op DramaOnline! Op deze CD vind je maar liefst 20 theatrale feestnummers uit verschillende tijden en culturen. Een swingende polka, zonnige reggae en vrolijke slapstick. De perfecte ondersteuning voor jouw dramalessen!

DramaOnline Thema CD Feest

Je mag zelf kiezen of je de CD digitaal of fysiek wilt ontvangen. De actie geldt alleen in september 2020 en voor alle abonnementsvormen.

Kijk hier welk abonnement het best bij je past en start vandaag nog met onze online dramamethode.

Heb je een vraag of opmerking? Mail ons gerust (klantenservice@dramaonline.nl); we helpen je graag verder. Een heel mooi schooljaar gewenst!

Over de schrijver
Rik startte ruim 15 jaar geleden als groepsleerkracht op een Daltonschool. Inmiddels is hij ICT-coördinator op een aantal basisscholen. Uit zijn liefde voor het vak drama en voor ICT is het idee voor DramaOnline ontstaan. Binnen DramaOnline houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van het systeem achter de lesmethode en de multimediale toepassingen.
Reactie plaatsen