Verkeer - nieuwe dramales over verkeersregels voor de middenbouw
18 oktober 2018 

Verkeer - nieuwe dramales over verkeersregels voor de middenbouw

We hebben weer een dramales op verzoek van een leerkracht ontwikkeld, namelijk ‘Verkeer’ voor groep 3/4. De leerlingen oefenen met bekende verkeerssituaties, waarbij de nadruk ligt op hun reis van huis naar school. Ze spelen in tweetallen scènes waarin ze zich afwisselend wel en niet aan de verkeersregels houden. Zij worden al improviserend door een agent op hun gedrag aangesproken. Op een speelse manier leren hoe je je hoort te gedragen in het verkeer dus.

Ben je ook op zoek naar een dramales met een specifiek thema en kun je die niet in onze dramamethode vinden? Mail ons! We zijn altijd op zoek naar onderwerpen die relevant en actueel zijn binnen het onderwijs en maken graag een les op maat voor je.

De dramales ‘Verkeer’ is gratis te gebruiken voor onze abonnees. Nog geen abonnement op DramaOnline? Kijk hier voor meer informatie over onze lesmethode.

Over de schrijver
Eva is jeugdtheatermaker en dramadocent. Vanuit haar ervaring met cultuureducatie binnen het basisonderwijs is het idee voor DramaOnline geboren. Binnen DramaOnline is Eva verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en het geven van trainingen.
Reactie plaatsen