Word abonnee van DramaOnline en maak kans op een training voor je hele team! [actie afgelopen]
01 september 2023 
in Actueel

Word abonnee van DramaOnline en maak kans op een training voor je hele team! [actie afgelopen]

Deze actie is helaas afgelopen.

Om dit schooljaar extra goed te beginnen hebben wij een mooie actie met onze schoolabonnementen. 

Als je in de periode van 1 tot en met 17 september 2023 een schoolabonnement afsluit op onze lesmethode, maak je kans op het winnen van de training 'Starten met DramaOnline' voor jouw hele team. 

Deze training komt Eva Mesman - jeugdtheatermaker, dramadocent en ontwikkelaar van het lesmateriaal van DramaOnline - persoonlijk bij jou op school geven.

Met je abonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot onze lesmethode met honderden kant-en-klare dramalessen & -oefeningen met bijpassende muziek, instructievideo's en spelkaarten. En in de training leer je meer over hoe je een goede dramales kunt samenstellen. Een fijne combinatie voor een mooie start van het schooljaar!

Ben je klaar om je te laten inspireren door DramaOnline? Sluit dan nu je schoolabonnement af. Wie weet komt Eva dan binnenkort op jouw school een training verzorgen!

>> lees hier meer over de actie

Over de schrijver
Rik startte ruim 15 jaar geleden als groepsleerkracht op een Daltonschool. Inmiddels is hij ICT-coördinator op een aantal basisscholen. Uit zijn liefde voor het vak drama en voor ICT is het idee voor DramaOnline ontstaan. Binnen DramaOnline houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van het systeem achter de lesmethode en de multimediale toepassingen.
Reactie plaatsen