Word nu lid van DramaOnline en krijg tot 1 september gratis toegang tot onze dramamethode!
02 juni 2024 

Word nu lid van DramaOnline en krijg tot 1 september gratis toegang tot onze dramamethode!

Het einde van het schooljaar nadert en wij helpen je graag om het op een fijne manier af te sluiten met je groep. Profiteer van onze zomeractie en krijg tot 1 september gratis toegang tot DramaOnline!

Als je nu lid wordt van DramaOnline, maak je tot 1 september gratis gebruik van onze dramamethode. Bovendien loopt je nieuwe abonnement tot en met 31 augustus 2025.

Lekker veel tijd om inspiratie voor jouw dramalessen op te doen dus!

>> Vraag hier je extra lange abonnement aan!

Extra veel tijd om inspiratie op te doen voor jouw dramales

Gebruik je extra lange abonnement bijvoorbeeld om dit schooljaar op een creatieve manier af te sluiten met je groep. Organiseer een knallende eindmusical voor groep 8 met de tips uit onze blogs en met onze speciale lessenserie. Droom alvast met je leerlingen over de komende zomervakantie of geef een sportieve draai aan je lessen voor de Olympische Spelen.

Maar je kunt natuurlijk ook alvast vooruitkijken naar het nieuwe schooljaar. Bereid je voor op de eerste schooldag en zorg voor een goede start tijdens de Gouden Weken. Of geef invulling aan het thema 'Lekker eigenwijs' van de Kinderboekenweek.

En dat is natuurlijk nog niet alles. Onze methode biedt honderden kant-en-klare dramalessen, korte dramaoefeningen, instructievideo’s, blogs, theatrale muziek en spelkaarten. Perfect voor elke gelegenheid, van speciale thema’s zoals de Nationale Voorleesdagen tot dagelijkse dramamomenten. Genoeg om uit te kiezen dus!

Met jouw extra lange abonnement op DramaOnline ga je je leerlingen en jezelf zeker weten een groot plezier doen. Wacht dus niet langer en vraag via de link hieronder je nieuwe abonnement aan!

>> Vraag hier je extra lange abonnement aan!

Voorwaarden:

  • Deze actie geldt voor de aanschaf van een nieuw professional of schoolabonnement in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2024.
  • Je abonnement geeft toegang tot de methode tot en met 31 augustus 2025.
  • Let op: met het aanvragen van het abonnement ga je een betalingsverplichting aan. Deze betaling vindt rond 1 september 2024 plaats.


Over de schrijver
Daniëlle is al ruim 20 jaar werkzaam in de marketing-communicatie. Verbinding maken en inspireren vindt ze daarin erg belangrijk. Binnen DramaOnline verzorgt Daniëlle de marketinguitingen via de website, social media, de nieuwsbrief en de lesmethode.
Reactie plaatsen