Nu 3 maanden abonnement op onze lesmethode cadeau!
01 juni 2020 
in Nieuws

Nu 3 maanden abonnement op onze lesmethode cadeau!

Hopelijk hebben je leerlingen hun draai weer gevonden in de structuur van school en binnen de groep.

We willen je graag helpen om dit schooljaar feestelijk af te sluiten. Het vak drama kan namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer in de groep en het plezier van de leerlingen.

Laat je inspireren door onze lesmethode! DramaOnline staat vol met honderden kant-en-klare dramalessen, korte dramaoefeningen, instructievideo’s, theatrale muziek en spelkaarten. Perfect voor een korte energizer, een samenwerkingsoefening, een dramaproject of als inspiratie voor je afscheidsmusical nieuwe stijl.

Om onze lesmethode deze laatste weken van het schooljaar te kunnen gebruiken, hebben we een speciale actie voor je. Als je je nu aanmeldt, krijg je het abonnement voor de maanden juni, juli en augustus cadeau! Je kunt tot 1 september 2021 van DramaOnline gebruik maken. Drie maanden gratis toegang tot ons lesmateriaal dus. 🙂

Vraag nu je professional abonnement of schoolabonnement met drie maanden cadeau aan! We zijn ervan overtuigd, dat je jezelf en je leerlingen een groot plezier doet.

Over de schrijver
Eva is jeugdtheatermaker en dramadocent. Vanuit haar ervaring met cultuureducatie binnen het basisonderwijs is het idee voor DramaOnline geboren. Binnen DramaOnline is Eva verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en het geven van trainingen.
Reactie plaatsen